• social_icon-1
    • social_icon-2
    • social_icon-3
    • social_icon-4

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑH Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1955 από τον Χαράλαμπο Χαντζή. Τα πρώτα της βήματα στην ελληνική αγορά τα έκανε ως βιβλιοδετείο. Με το πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία μας επεκτάθηκε. Προστέθηκαν και άλλες υπηρεσίες, με κυρίαρχη εκείνη της πλαστικοποίησης και απασχολήθηκε ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός εξειδικευμένου προσωπικού.

Από το 1986 η εταιρεία μας λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι, σε κεντρικό σημείο στην οδό Ικαρίας 9 και Αγίου Παύλου. Η προσβασιμότητα και η εύκολη διακίνηση εμπορευμάτων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας μας φυσικής διεύθυνσης. Μετά τη συνταξιοδότηση του Χαράλαμπου Χαντζή, η εταιρεία απέκτησε τη νέα της επωνυμία: ΑΦΟΙ ΧΑΝΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σήμερα, με πολυάριθμο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς. Οι πελάτες της εταιρείας προέρχονται κυρίως από τους κλάδους των λιθογραφείων, των κυτιοποιίων, των εκδοτικών οίκων και των τυπογραφείων. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια πρώτη εκτίμηση των αναγκών σας και μια εξατομικευμένη προσέγγιση της υπηρεσίας που χρειάζεστε. Επισκεφθείτε τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο 2105752666.

  

Copyright © Hantzis Bros and Partners - All rights reserved. | Developed by Hyper Center